Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym u dzieci w wieku przedszkolnym (płatne)

Zapraszamy pracowników przedszkoli na szkolenie, które rozwinie Państwa umiejętności w przygotowywaniu posiłków dla dzieci.
Zaprezentujemy, jak wykorzystywać nowoczesne technologie w żywieniu zbiorowym w przedszkolach. Potrawy przygotujemy przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Blue Vision mod. 611BI , schładzarki szokowej, pakowaczki próżniowej, miksera uniwersalnego, kutra. Dla Państwa wygody szkolenia przeprowadzamy w małych grupach, co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo, do czego gorąco namawiamy.
Kurs poprowadzi nasz ekspert kulinarny Tobiasz Herman



Podczas szkolenia zrealizujemy następujące punkty:

 

1. Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron)
2. Przygotowanie warzyw w szatkownicach (surówki, szaszłyki warzywne itp.)
3. Obróbka termiczna warzyw w piecu konwekcyjno-parowym (np. kapusta na gołąbki)
4. Smażenie (mieso panierowane, kotlety mielone) – zastosowanie pieca konwekcyjno-parowego, pakowarki próżniowej
5. Obróbka jaj (naświetlanie, gotowanie i smażenie w piecu konwekcyjno-parowym)
6. Zapiekanki warzywne (z makaronem, ziemniakami)
7. Ciasta, desery (zastosowanie urządzeń: mikser, schładzarka szokowa, piec konwekcyjno-parowy)

Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza potraw.
Każdy uczestnik naszego szkolenia otrzyma dyplom uczestnictwa zaświadczający o udziale w warsztatach kulinarnych. 

Cena: 
 

50,00 zł netto (+ 23% VAT) od osoby

61,50 zł brutto

Płatności prosimy dokonać przelewem, najpóźniej 3 dni przed terminem szkolenia. 
Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury VAT za szkolenie. Faktury wystawimy po szkoleniu.

Dane do przelewu:
Art system Artur Michałowski

 

ul. Klecińska 5

54-413 Wrocław

konto bankowe Bz WBK

03 1090 2473 0000 0001 0236 5574

tytuł przelewu: Zapłata za szkolenie kulinarne w dniu 20.10.2011

 

Termin: 20.10.2011, godz. 10:00-15:00

Kontakt:

Centrum Szkoleń Kulinarnych we Wrocławiu

Ul. Grabiszyńska 241 F 

53-234 Wrocław

e-mail – biuro@csk.biz.pl