Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych oraz elementy rozwoju interpersonalnego

Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych oraz elementy rozwoju interpersonalnego

Spotkanie rozpoczynamy o godz. 9:30 pyszną kawą lub czekoladą. Następnie przekąska śniadaniowa, smaczny lunch i na zakończenie słodki deser – około godz 15-tej.

 

Potrawy przygotujemy przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo, schładzarki szokowej, pakowaczki próżniowej i miksera.

 

W czasie spotkania zrealizujemy następujące tematy:

 

Szkolenie kulinarne:

  • gotowanie, smażenie i pieczenie w piecu konwekcyjno-parowym;
  • obróbka termiczna warzyw w piecu konwekcyjno-parowym;
  • przedłużanie trwałości produktów przez zastosowanie pakowarki próżniowej;
  • zapiekanki warzywne;
  • zastosowanie miksera uniwersalnego.
  • zaprezentujemy profesjonalną sokowirówkę do świeżych soków firmy Robot Coupe J80 Ultra

Szkolenie rozwojowe:

  • co to jest wizeruneky oraz z jakich składa się części;
  • elementy mowy ciała ich znaczenie w przypadku negocjacji oraz zakazane gesty;
  • cykl stresu pozytywnego i negatywnego oraz radzeniem sobie z nim;
  • zasady asertywności i sposoby manipulacji w rozmowie.

Czas trwania szkolenia: 9:30 do 15:00

 

Cena:

50 zł netto (+ 23% VAT) od osoby

Płatności prosimy dokonać przelewem, najpóźniej 3 dni przed terminem szkolenia.

Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury VAT za szkolenie.

 

Dane do przelewu:

Art system Artur Michałowski
ul. Klecińska 5
54-413 Wrocław

 

konto bankowe Bz WBK
03 1090 2473 0000 0001 0236 5574
tytuł przelewu: Zapłata za szkolenie kulinarne w dniu 28.06.2012