Wykorzystywanie nowoczesnych urządzeń i nowoczesnych technologii w polskiej kuchni.

Na szkoleniu zaprezentujemy:

1
PIECZENIE MIĘS TECHNIKĄ MINIMALIZUJĄCĄ STRATY

2
PODDANIE PRODUKTU OBRÓBCE CIEPLNEJ, ZAMROŻENIE I JEGO REGENERACJĘ – COOK&CHILL

3
ZASTOSOWANIE NOWOCZESNYCH URZĄDZEŃ W UTRZYMANIU SEZONOWYCH WARZYW
PRZEZ CAŁY ROK – ZAMRAŻANIE SZKOKOWE

4
GOSPODARKĘ MAGAZYNOWĄ – VACUM


Kurs poprowadzi nasz ekspert kulinarny Tobiasz Herman
 
Cena:
130,00 zł netto (+ 23% VAT) od osoby

159,90 zł brutto

Płatności prosimy dokonać przelewem, najpóźniej 3 dni przed terminem szkolenia.
Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury VAT za szkolenie. Faktury wystawimy po szkoleniu.

Dane do przelewu:
Art system Artur Michałowski

 

ul. Klecińska 5

54-413 Wrocław

konto bankowe Bz WBK

03 1090 2473 0000 0001 0236 5574

tytuł przelewu: Zapłata za szkolenie kulinarne w dniu 27.04.2012

 

 

Termin: 27.04.2012 (piątek)

Czas trwania szkolenia: 9:30 do 15:30

Szkolenie połączone z prezentacja profesjonalnych urządzeń do obróbki dynamicznej firmy Hallde.

Podczas pokazu zaprezentujemy nowoczesne techniki kulinarne. Potrawy przygotujemy przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Blue Vision mod. 611BI , schładzarki szokowej, pakowaczki próżniowej, miksera uniwersalnego, kutra i steakera.

 

Dla Państwa wygody szkolenia przeprowadzamy w małych grupach (8-12 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo: można bez przeszkód obejrzeć i wysłuchać prezentacji, a także wziąć udział w dyskusji.


Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza potraw.