W dniu 19 października nasz kucharz firmowy Sławomir Kowalczyk przeprowadził szkolenie posprzedażowe w zakresie prawidłowej obsługi pieca konwekcyjno-parowego RETIGO Blue Vision B611i.
Nasz klient zdecydował się na taki zakup, biorąc pod uwagę korzyści wynikające z posiadania w restauracji takiego urządzenia.
„Przeważył fakt, że taki sprzęt w kuchni zapewnia naszym klientom powtarzalność serwowanych posiłków i minimalizujemy pomyłki personelu dotyczące procesów przygotowywania potraw”.
Pozdrawiamy i życzymy sukcesów.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |