O firmie

Aktualne szkolenia

No posts found!

Archiwum szkoleń

Szkolenia w naszym Centrum Szkoleniowym we Wrocławiu

Oferujemy szkolenia dla właścicieli i pracowników wszelkich podmiotów gospodarczych zajmujących się przygotowywaniem posiłków: restauracje, bary, stołówki, kateringi, pizzerie, fast foody itp.

W zależności od specyfiki lokalu gastronomicznego i jego potrzeb, przygotowujemy szkolenia specjalnie pod zlecenie. Celem jest przyciągnięcie, jak największej liczby konsumentów do Państwa firmy, dlatego analizujemy potrzeby, doradzamy, ukierunkowujemy i szkolimy w konkretnych tematach, które będą najlepsze dla danej placówki.

W trakcie prezentacji przedstawimy Państwu możliwości wykorzystania:

  • pieca konwekcyjno- parowego
  • schładzarki szokowej
  • pakowaczki próżniowej
  • miksera uniwersalnego
  • miksera ręcznego

Wiedza o nowoczesnym sprzęcie gastronomicznym z pewnością przyczyni się do ukierunkowania lub poszerzenia Państwa oferty.

Cena szkolenia uzależniona jest od kupowanych produktów do przeprowadzenia warsztatów kulinarnych oraz ilości osób.

Informacje pod numerem telefonu 600 814 504, e-mail: artur@artsystem.com.pl

KARTA MENU

Jak ważna jest karta menu wiemy min z programu „Kuchenne Rewolucje”. W każdym programie pani Magda Gessler zaczyna od przeanalizowania karty dań.

Karta jest wizerunkiem każdej firmy, jest pierwszą rzeczą, którą ogląda klient. To, co w niej mamy świadczy o naszych możliwościach, umiejętnościach i specyfice lokalu. Karta zaprasza lub zniechęca. Należy także pamiętać, że prawidłowa karta zwiększa zyski, zmniejsza straty w produktach oraz usprawnia pracę kuchni.

Dlatego oferujemy Państwu pomoc w przygotowaniu karty menu w profesjonalny sposób.