Data szkolenia: 2022-06-14
O firmie
Aktualne szkolenia
No posts found!
Archiwum szkoleń
Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych
Data szkolenia: 2021-03-30
Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych
Data szkolenia: 2021-03-30
Wykorzystywanie nowoczesnych urządzeń i nowoczesnych technologii w polskiej kuchni.
Data szkolenia: 2021-03-30
Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym u dzieci w wieku przedszkolnym
Data szkolenia: 2021-03-30
Szkolenia w naszym Centrum Szkoleniowym we Wrocławiu
Oferujemy szkolenia dla właścicieli i pracowników wszelkich podmiotów gospodarczych zajmujących się przygotowywaniem posiłków: restauracje, bary, stołówki, kateringi, pizzerie, fast foody itp.
W zależności od specyfiki lokalu gastronomicznego i jego potrzeb, przygotowujemy szkolenia specjalnie pod zlecenie. Celem jest przyciągnięcie, jak największej liczby konsumentów do Państwa firmy, dlatego analizujemy potrzeby, doradzamy, ukierunkowujemy i szkolimy w konkretnych tematach, które będą najlepsze dla danej placówki.
W trakcie prezentacji przedstawimy Państwu możliwości wykorzystania:
- pieca konwekcyjno- parowego
- schładzarki szokowej
- pakowaczki próżniowej
- miksera uniwersalnego
- miksera ręcznego
Wiedza o nowoczesnym sprzęcie gastronomicznym z pewnością przyczyni się do ukierunkowania lub poszerzenia Państwa oferty.
Cena szkolenia uzależniona jest od kupowanych produktów do przeprowadzenia warsztatów kulinarnych oraz ilości osób.
Informacje pod numerem telefonu 600 814 504, e-mail: artur@artsystem.com.pl
KARTA MENU
Jak ważna jest karta menu wiemy min z programu „Kuchenne Rewolucje”. W każdym programie pani Magda Gessler zaczyna od przeanalizowania karty dań.
Karta jest wizerunkiem każdej firmy, jest pierwszą rzeczą, którą ogląda klient. To, co w niej mamy świadczy o naszych możliwościach, umiejętnościach i specyfice lokalu. Karta zaprasza lub zniechęca. Należy także pamiętać, że prawidłowa karta zwiększa zyski, zmniejsza straty w produktach oraz usprawnia pracę kuchni.
Dlatego oferujemy Państwu pomoc w przygotowaniu karty menu w profesjonalny sposób.