Ryby i owoce morza

Podczas szkolenia zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:

1
MAŁŻE NOWOZELANDZKIE W SOSIE POMIDOROWO-CZOSNKOWYM,
ZAPIEKANE W CIE ŚCIE FRANCUSKIM

2
LUCJAN W LIŚCIU BANANOWCA

3
LABRAKS WE WŁOSACH ANIOŁA

4
ŁOSOŚ PIECZONY W SZPINAKU Z GORGONZOLĄ
 
5
GRILLOWANA PŁOĆ NA GRZANCE CZOSNKOWEJ I GROCHU MAŚLANYM
Z JABŁKAMI KAPAROWYMI

 

 

 

Pokaz kulinarny poprowadzi nasz ekspert kulinarny Tomasz Nowak
 

Przygotowując potrawy podczas warsztatów, używać będziemy urządzeń niezbędnych w nowoczesnej kuchni, czyli pieca konwekcyjno-parowego i schładzarki szokowej, ale również i tych tradycyjnych: patelni, frytkownicy itd. Pokażemy Państwu, w jaki sposób sprzęt ten pomoże zwiększyć oszczędności w Państwa kuchni.
Będą mieli Państwo okazję do aktywnego uczestnictwa w przygotowywaniu potraw, do czego gorąco namawiamy.

Za szkolenie nie pobieramy opłat.
Serdecznie zapraszamy osoby prowadzące lub zamierzające otworzyć kulinarny biznes!