W dniu 19.02.2015 zorganizowaliśmy szkolenie dla Pan z placówek szkolno-przedszkolnych, w trakcie którego przedstawiliśmy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.
W dniu 19.02.2015 zorganizowaliśmy szkolenie dla Pan z placówek szkolno-przedszkolnych, w trakcie którego przedstawiliśmy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.
Kurs poprowadził nasz ekspert kulinarny Sławomir Kowalczyk, który zaprezentował, jak wykorzystywać nowoczesne technologie w żywieniu zbiorowym przedszkolaków. Potrawy zostały przygotowane przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Orange Vision mod. O611iAC.
Dziękujemy za wizytę.
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |