Polska kuchnia tradycyjna

Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu: 


1
ZAWIJANIEC ZE SCHABU W SOSIE ŚLIWKOWYM Z ZIEMNIAKAMI Z BOCZKIEM I OPIEKANYMI BURACZKAMI

2

FILETY KACZE, DUSZONE W KONIAKU I POMARAŃCZY, PODANE NA DŹIKIM RYŻU Z SOSEM ŻURAWINOWYM

3

SAKIEWKA PODKOMORZEGO, FASZEROWANA BOCZNIAKAMI I BOCZKIEM W SOSIE PIEPRZOWYM, PODANA NA RAGOUT WARZYWNYM

4

GRILOWANE PSTRĄGI Z DODATKIEM RUMIANYCH MIGDAŁÓW W TOWARZYSTWIE OPIEKANYCH KOPYTEK
I WARZYW Z PATELNI

5

MIKSOWANE MALINY Z JAGODAMI, PODANE NA GORĄCO Z GAŁKĄ LODÓW WANILIOWYCH

 

 


Kurs poprowadzi nasz ekspert kulinarny Marcin Stańczyk 

Czas trwania szkolenia: 10:00 do 15:00
 

Podczas pokazu zaprezentujemy nowoczesne techniki kulinarne. Potrawy przygotujemy przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Blue Vision mod. 611BI , schładzarki szokowej, pakowaczki próżniowej, miksera uniwersalnego, kutra i steakera.
 

 

Dla Państwa wygody szkolenia przeprowadzamy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo: można bez przeszkód obejrzeć i wysłuchać prezentacji, a także wziąć udział w dyskusji. 


Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza potraw.


Za szkolenie nie pobieramy opłat.
Serdecznie zapraszamy osoby prowadzące lub zamierzające otworzyć kulinarny biznes!