PIEC KONWEKCYJNO PAROWY, SZATKOWNICA HALLDE I KOTLECIARKA AUTOMATYCZNA 

Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie

Gastronomia od kuchni!


Piec konwekcyjny RETIGO VISION II, któremu poświęcimy szkolenie to
synonim profesjonalizmu.

Wyjątkowa uniwersalność i funkcjonalność urządzenia, sprawia, że jest to
typowy must have w nowoczesnej kuchnii!

Z nami poznasz zalety pieca, który ułatwia kuchenne życie!

Szkolenie poprowadzi doświadczony kucharz – P. Dawid Domin

Potrawy sporządzone przy użyciu nowoczesnego  sprzętu:

1. Piec konwekcyjno-parowy Retigo II mod. Blue Vision
2. Kotleciarka automatyczna prod. Kiecoń
3. Szatkownica do warzyw i owoców prod.  HALLDE, mod.  RG100
4. Pakowarka próżniowa RM GASTRO 
5. Schładzarko-zamrażarka szokowa RM GASTRO

 

Firma ART SYSTEM z Wrocławia jest gwarantem profesjonalizmu i
merytoryki!

Oferujemy szeroką gamę szkoleń dla personelu gastronomicznego, a także
właścicieli lokali i innych organizacji, zajmujących się żywieniem
zbiorowym.

Zapraszamy zarządzających, jak i pracowników barów, restauracji,
stołówek i firm cateringowych.

 

Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław

Kiedy: 23.11.2021

Jak długo: szkolenie trwa od 9:00 do 12:00

Z kim się kontaktować: artur@artsystem.com.pl