PIEC KONWEKCYJNO PAROWY  PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE

Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie

Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii!

Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej kuchni.

Z uwagi na wyjątkową uniwersalność i funkcjonalność urządzenia, stało się ono niezbędną składową doskonale prosperującej gastronomii.

Warto poznać zalety pieca, który ułatwia kuchenne życie!

Szkolenie poprowadzi doświadczony kucharz – P. Dawid Domin
Praktyczne ujęcie tematu

Potrawy sporządzone przy użyciu nowoczesnego  sprzętu:


1. Piec konwekcyjno-parowy Retigo II mod. Blue Vision
2. Kotleciarka automatyczna prod. Kiecoń
3. Szatkownica do warzyw i owoców prod.  HALLDE, mod.  RG100
4. Pakowarka próżniowa RM GASTRO 
5. Schładzarko-zamrażarka szokowa RM GASTRO

 

  

 

Firma ART SYSTEM z Wrocławia,  oferuje prezentację dla personelu gastronomicznego współpracującego z naszą firmą, a także właścicieli lokali i innych organizacji, zajmujących się żywieniem zbiorowym. Zapraszamy zarządzających i pracowników barów, restauracji, stołówek i firm cateringowych.
Szkolenia, przeprowadzane przez doświadczonych specjalistów, gwarantują profesjonalizm i wysoką wartością merytoryczną.

Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław

Kiedy: 30.03.2020 

Jak długo: szkolenie trwa od 10:00 do 13:30

Z kim się kontaktować: artur@artsystem.com.pl