Kuchnia staropolska i myśliwska

Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:

Kuchnia staropolska

1

FASZEROWANE SKOKI KRÓLICZE
 

2

FILET Z GĘSI Z BOROWIKAMI

3

JAGNIĘ DUSZONE

 

 

Kuchnia myśliwska

1

COMBER Z SARNY

2

PRZEPIÓRKI PO STAROPOLSKU

3

RAGOUT Z DZIKA

 

Szkolenie połączone z prezentacja profesjonalnych urządzeń do obróbki dynamicznej firmy Hallde.

Kurs poprowadzi nasz ekspert kulinarny Tomasz Nowak

Czas trwania szkolenia: 10:00 do 15:00
 

Podczas pokazu zaprezentujemy nowoczesne techniki kulinarne. Potrawy przygotujemy przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Blue Vision mod. 611BI , schładzarki szokowej, pakowaczki próżniowej, miksera uniwersalnego, kutra i steakera.
 

 

Dla Państwa wygody szkolenia przeprowadzamy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo: można bez przeszkód obejrzeć i wysłuchać prezentacji, a także wziąć udział w dyskusji. 


Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza potraw.


Za szkolenie nie pobieramy opłat.
Serdecznie zapraszamy osoby prowadzące lub zamierzające otworzyć kulinarny biznes!