Innowacyjne technologie kulinarne

I. Cook&chill, Metoda souse vide

 

W części pierwszej odpowiemy na pytania:

  • Co to jest Cook&chill i metoda souse vide?
  • Kiedy to jest przydatne?
  • Jak wykorzystać takie technologie w celu zwiększenia zysków?
  • Jakie jest bezpieczeństwo przechowywania potraw bez konserwantów?
  • Jakie daje możliwości dietetyczne?
  • Jakie daje oszczędności czasowe?
  • Jakie daje oszczędności finansowe?
  • Jaka jest różnica w smaku potraw?
  • Jaka jest różnica w zachowaniu wartości odżywczych?
  • Jaka jest różnica w wyglądzie potrawy?

Będziemy uczestniczyć w pracy kucharza, który przedstawi nam urządzenia i przygotuje potrawy do degustacji.

 

Część druga

  • wizerunek firmy i jak wpływa on na naszą działalność finansową?
  • motywacja – jak działać sprawnie, by osiągnąć sukces?
  • zarządzanie czasem – jak dysponować czasem, by zachować zdrowie, wykonać wszystkie zadania i mieć chwilę dla siebie i innych?

 

Cena:

120,00 zł netto (+ 23% VAT) od osoby

147,60 zł brutto

Płatności prosimy dokonać przelewem, najpóźniej 7 dni przed terminem szkolenia.
Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury VAT za szkolenie.
Faktury VAT wystawimy po szkoleniu.

Dane do przelewu:

Art system Artur Michałowski

ul. Klecińska 5

54-413 Wrocław 

konto bankowe Bz WBK

03 1090 2473 0000 0001 0236 5574

tytuł przelewu: Zapłata za szkolenie kulinarne w dniu 19.03.2012

 

 

Termin: 27.03.2012 (wtorek), godz. 9:30-16:00

Kontakt:

Centrum Szkoleń Kulinarnych we Wrocławiu

Ul. Grabiszyńska 241 F

53-234 Wrocław

e-mail – biuro@csk.biz.pl