Innowacyjne technologie kulinarne | Metody rozwoju kadry managerskiej

INNOWACYJNE TECHNOLOGIE | METODY ROZWOJU KADRY MANAGERSKIEJ

 

Plan szkolenia:


I. Piec konwekcyjno-parowy
 

 

W części pierwszej odpowiemy na pytania:
Czym różni się od gotowania w garnku na zwykłej kuchence ?
Jakie daje oszczędności czasowe?
Jakie daje oszczędności finansowe?
Jaka jest różnica w smaku potraw?
Jaka jest różnica w zachowaniu wartości odżywczych?
Jaka jest różnica w wyglądzie potrawy?
Będziemy uczestniczyć w pracy kucharza, który przedstawi nam sekrety wykorzystania pieca i przygotuje potrawy, by każdy mógł poznać ich walory smakowe.

 

szkolenie kulinarne poprowadzi ekspert kulinarny: Tobiasz Herman

II. Wizerunek osobisty, mowa ciała, komunikacja, asertywność, stres

 

W części drugiej w tematami będą:
– wizerunek i jak wpływa on na naszą działalność.
– znaczenie mowy ciała i wykorzystanie jej w sytuacjach biznesowych
– komunikacja i wywieranie wpływu
– asertywność
– stres i sposoby jego pokonania
 

 

wykład poprowadzi: mgr. Dorota Włodomirska
 

 

Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza potraw.
Każdy uczestnik naszego szkolenia otrzyma dyplom uczestnictwa zaświadczający o udziale w warsztatach kulinarnych.


 

Cena:

120,00 zł netto (+ 23% VAT) od osoby

147,60 zł brutto

Płatności prosimy dokonać przelewem, najpóźniej 3 dni przed terminem szkolenia.
Prosimy o podanie danych do wystawienia faktury VAT za szkolenie.
Faktury VAT wystawimy po szkoleniu.

Dane do przelewu:
Art system Artur Michałowski

 

ul. Klecińska 5

54-413 Wrocław

konto bankowe Bz WBK

03 1090 2473 0000 0001 0236 5574

tytuł przelewu: Zapłata za szkolenie kulinarne w dniu 27.02.2012

 

 

Termin: 27.02.2012, godz. 9:30-16:00

Kontakt:

Centrum Szkoleń Kulinarnych we Wrocławiu

Ul. Grabiszyńska 241 F

53-234 Wrocław

e-mail – biuro@csk.biz.pl