Kurs poprowadzi nasz ekspert kulinarny Marcin Stańczyk
Czas trwania szkolenia: 10:00 do 15:00
Podczas pokazu zaprezentujemy nowoczesne techniki kulinarne. Potrawy przygotujemy przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Blue Vision mod. 611BI , schładzarki szokowej, pakowaczki próżniowej, miksera uniwersalnego, kutra i steakera.
Dla Państwa wygody szkolenia przeprowadzamy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo: można bez przeszkód obejrzeć i wysłuchać prezentacji, a także wziąć udział w dyskusji.
Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza potraw.
Za szkolenie nie pobieramy opłat.
Serdecznie zapraszamy osoby prowadzące lub zamierzające otworzyć kulinarny biznes!
Cookie | Duration | Description |
---|---|---|
cookielawinfo-checkbox-analytics | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Analytics". |
cookielawinfo-checkbox-functional | 11 months | The cookie is set by GDPR cookie consent to record the user consent for the cookies in the category "Functional". |
cookielawinfo-checkbox-necessary | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookies is used to store the user consent for the cookies in the category "Necessary". |
cookielawinfo-checkbox-others | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Other. |
cookielawinfo-checkbox-performance | 11 months | This cookie is set by GDPR Cookie Consent plugin. The cookie is used to store the user consent for the cookies in the category "Performance". |
viewed_cookie_policy | 11 months | The cookie is set by the GDPR Cookie Consent plugin and is used to store whether or not user has consented to the use of cookies. It does not store any personal data. |