Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Piec konwekcyjno parowy RETIGO - praktyczne wykorzystanie.

Krok 1/2





















Krok 2/2
Prosimy o wypełnienie krótkiego formularza.
Zaznacz pola, które odpowiadają twoim preferencjom.

Posiadam lokal gastronomiczny



Typ lokalu
kawiarnia
restauracja
fast-food
dom weselny
pierogarnia
pizzeria
kuchnia cateringowa
pub
inny
Planuję otwarcie lokalu gastronomicznego




kawiarnia
restauracja
fast-food
dom weselny
pierogarnia
pizzeria
kuchnia cateringowa
pub
inny
Posiadam piec konwekcyjno-parowy
Od kiedy?
Posiadam schładzarkę szokową
Od kiedy?
Posiadam pakowarkę próżniową
Od kiedy?
Planuję w najbliższym czasie doposażenie kuchni
Planowana data doposażenia



piec konwekcyjno-parowy
schładzarkę szokową
pakowarkę próżniową
meble nierdzewne (stoły, okapy, regały, zlewy, szafy itp.)
urządzenia chłodnicze
urządzenia dynamiczne (wilk, szatkownica, steaker, krajalnica)
zmywarkę gastronomiczną
wyposażenie baru
drobny sprzęt (garnki, patelnie, noże, deski itp.)
inny sprzęt
Planuję w najbliższym czasie wyposażenie nowej kuchni
Planowana data wyposażenia nowej kuchni



kawiarnia
restauracja
fast-food
dom weselny
pierogarnia
pizzeria
kuchnia cateringowa
pub
inny
Jestem klientem firmy ArtSystem
Brałem udział w szkoleniu CSK przy ul.
Grabiszyńskiej 241 F we Wrocławiu



kucharzem
właścicielem
managerem




Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone