Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2019-10-16    Piec konwekcyjno parowy RETIGO - praktyczne wykorzystanie.

 

Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:

 

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY 
PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE

Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii!

Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej kuchni.

Z uwagi na wyjątkową uniwersalność i funkcjonalność urządzenia, stało się ono niezbędną składową doskonale prosperującej gastronomii.

Warto poznać zalety pieca, który ułatwia kuchenne życie!

 


WARTO !

Szkolenie poprowadzi doświadczony kucharz - P. Dawid Domin
Praktyczne ujęcie tematu

Potrawy sporządone przy użyciu nowoczesnego  sprzętu:
1. Piec konwekcyjno-parowy Retigo II mod. Blue Vision
2. Kotleciarka automatyczna prod. Kiecoń
3. Szatkownica do warzyw i owoców prod.  HALLDE, mod.  RG100
4. Pakowarka próżniowa RM GASTRO 
5. Schładzarko-zamrażarka szokowa RM GASTRO

 



 


Firma ART SYSTEM z Wrocławia,  oferuje prezentację dla personelu gastronomicznego współpracującego z naszą firmą, a także właścicieli lokali i innych organizacji, zajmujących się żywieniem zbiorowym. Zapraszamy zarządzających i pracowników barów, restauracji, stołówek i firm cateringowych.
Szkolenia, przeprowadzane przez doświadczonych specjalistów, gwarantują profesjonalizm i wysoką wartością merytoryczną.


 


Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław
Kiedy: 16.10.2019
Jak długo: szkolenie trwa od 9:30 do 14:00
Z kim się kontaktować: artur@artsystem.com.pl



Czekamy na Twoje zgłoszenie!


zapisz się na szkolenie Piec konwekcyjno parowy RETIGO - praktyczne wykorzystanie.

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone