Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2016-10-17    Retigo Vision Smoker - wędzenie w piecu konwekcyjno parowym




W czasie prezentacji przedstawimy Państwu kilka  technik kulinarnych z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń, min:
  1. 1
    Pieca konwekcyjno - parowego
    - prezentacja
    - efektywne wykorzystanie pieca kp
    - przedstawienie oszczędności i praktyczna obsługa pieca
    2
    Smokera Retigo Vision 
    - omówienie podstawowych zasad wędzenia
    - praktyczne zastosowanie wędzarki w piecach RETIGO
    3
    Schładzarko - zamrażarki szokowej INFINITI i pakowarki próżniowej VBN12
    -  przedstawienie korzyści 
    - omówienie gospodarki magazynowej
    - korzyści z produktów sezonowych  

Pokaz poprowadzi nasz ekspert kulinarny RM GASTRO - Tomasz Nowak
 
Data: 17.10.2016 ( poniedziałek) 
Czas trwania: 9:30 do 13:00

Prezentacja połączona z pokazem profesjonalnych urządzeń do obróbki dynamicznej firmy Hallde.

 

Dla Państwa wygody prezentację prowadzimy w małych grupach (8-10 osobowych), co umożliwia aktywne w nich uczestnictwo.


Dla umilenia czasu spędzonego w Centrum, zapraszamy do baru kawowego i na degustację przygotowanych przez kucharza i Państwa potraw.



Prezentacja jest bezpłatna


Serdecznie zapraszamy również osoby prowadzące lub zamierzające otworzyć kulinarny biznes!

 


zapisz się na szkolenie Retigo Vision Smoker - wędzenie w piecu konwekcyjno parowym

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone