Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6

Zapraszamy do obejrzelnia relacji filmowej ze szkolenia z Kuchnii Molekularnej, które odbyło się w naszym Centrum Szkoleń Kulinarnych.

Filmik możecie obejrzeć na stronie:
http://www.projektyeuropejskie.com.pl/d97/nowoczesny_pracownik_gastronomii  


"Nowoczesny pracownik gastronomii" to projekt Kancelarii Projekty Europejskie. Mirosława Adamczak współfinansowany przez Unię Europejską w ramach Europejskiego Funduszu Społecznego. Projekt zakładał przeprowadzenie cyklu szkoleń mających na celu doskonalenie umiejętności kucharzy i kelnerów z mikro, małych lub średnich przedsiębiorstw z województwa dolnośląskiego.

W ramach projektu odbyły się cztery szkolenia:

1. "Trendy w kuchni polskiej" I edycja - styczeń-marzec 2011 2. "Trendy w kuchni polskiej" II edycja - kwiecień-czerwiec 2011 3. "Kelner-sommelier" - kwiecień-czerwiec 2011 4. "Mody i trendy w kuchniach świata" - sierpień 2011

Szkolenia prowadzone były przez doświadczoną, profesjonalną kadrę specjalistów z branży gastronomicznej z Polski i z zagranicy, m.in. Tadeusza Hupę, Grzegorza Pomietło, Mirosława Kosia, Grzegorza Cieleckiego, Stanisława Pacholskiego oraz Daniela Luttringera - trenera ze szwajcarskiej Les Roches International School of Hotel Management.

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone