Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Desery
Panna cotta z owocami

...wicej

Tarta tatin z kremem waniliowo-jogurtowym

...wicej

"Ciasto bagienne"

...wicej

Powiew chłodnej truskawki z bezą

...wicej

Deser owocowy z Sous Vide

...wicej

Dania główne
Spaghetti z brokułami

...wicej

Tatar z łososia

...wicej

Focaccia z oliwą

...wicej

Polędwiczki z dorsza z oliwkami metodą sous vide

...wicej

Roladki z bakłażanów z anchois i mozzarellą w pomidorach

...wicej

Szaszłyki z krewetek królewskich i mango z oliwą miętową

...wicej

Gratin Dauphinois

...wicej

Zupa rakowa z parmezanem i paprykowymi pałeczkami

...wicej

Zupa bażantowo-smardzowa zapiekana ze skorupką z ciasta francuskiego

...wicej

Tatar ze świeżej ryby, podany w waniliowej oliwie z kawałkami brzoskwiń

...wicej

Sałatka z krewetek i małży, z plastrami mango, grillowanym bekonem i chrupkami parmezanowymi

...wicej

Sałata z rukoli z arbuzem i serem feta, skropiona oliwą i sosem limonkowym

...wicej

Kaczka z Sous Vide

...wicej

Ragout z dzika

...wicej

Comber z sarny

...wicej

Carpaccio z wołowiny

...wicej

Faszerowane skoki królicze

...wicej

Zupa orkiszowa z klopsikami

...wicej

Sałatka a la Windsor

...wicej

Rosół Hatzfelda (z bażanta)

...wicej

Steki jagnięce

...wicej

Mini steki z polędwiczek

...wicej

Słatka z szyjek rakowych

...wicej

Bażant z kwaszoną kapustą

...wicej



Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone