Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Rosół Hatzfelda (z bażanta)

Rosół Hatzfelda (z bażanta)

Składniki

 

pieprz czarny mielony 0,002 kg

sól 0,001 kg

liść laurowy 0,001 kg

jałowiec 0,001 kg

migdały płatki 0,01 kg

kurki - marynowane 0,02 kg

pietruszka 0,01 kg

marchew - świeża 0,01 kg

seler 0,02 kg

bażant 0,1 kg

 

 


Przepis

 

Do bulionu z bażanta dodajemy liść laurowy, owoc jałowca i gotujemy około 5 minut. Podajemy z klopsikami z bażanta z dodatkiem płatków migdalów i blanszowanym selerem krojonym w julieen.
Podajemy w głębokim talerzu, do dekoracji dodajemy kurki z natką pietruszki.






Rosół z bażanta - gotowe danie

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone