Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Polędwiczki z dorsza z oliwkami metodą sous vide

Składniki

  • polędwiczki z Dorsza ( 2 szt.)
  • oliwki zielone 50 g
  • oliwki czarne 50 g
  • kolendra
  • marakuja 1 szt.
  • sól
  • pieprz

Przepis

 

Polędwiczki myjemy przyprawione solą i pieprzem wkładamy do worka barierowego dokładamy oliwki czarne i zielone wypestkowane, posiekane w krążki, z ziół dokładamy kolendry oraz przekrojony owoc marakuji. Zamykamy próżniowo. Gotujemy w termo cyrkulatorze przez 30 minut w 58°C. Po gotowaniu wyciągamy dorsza na rozgrzaną patelnię, smażymy przez 30 sekund z każdej strony i układamy na talerzu dekorując dodatkami z gotowania. 






Polędwiczki z dorsza z oliwkami metodą sous vide

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone