Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Comber z sarny

Comber z sarnySkładniki

 

1,5 kg combru z sarny

grzanki

0,15 kg masła

świeży majeranek

konfitura żurawinowa

1 mała cebula

1 szt. limonki

sól, pieprz
czerwone wino wytrawne

 

 



Przepis

 

Comber umyć i wyczyścić. Następnie natrzeć przyprawami, konfiturą z żurawiny, świeżym majerankiem, czerwonym wytrawnym winem. Odstawić na 20 minut. Podsmażyć delikatnie na maśle i przełożyć do rozgrzanego pieca do temperatury 160°C z temperaturą na sondzie 58°C. Comber podawać na grzankach ze skórką z limonki.






Comber z sarny Comber z sarny Comber z sarny

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone