Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Tatar z łososia

Składniki

 

130 g łososia
pół cytryny
sól
5 kaparów z soli
pół główki czosnku
rukola
oliwa

 

Przepis

 

Ostrym nożem siekamy łososia z czosnkiem i kaparami, wkładamy do miski, dodajemy sok z cytryny, oliwę i sól do smaku. Na talerzu układamy rukolę, a następnie, na środku, za pomocą okrągłej foremki układamy doprawionego łososia. Foremkę zdejmujemy i dekorujemy danie skórką z cytryny – tylko zewnętrzną żółtą warstwą. Skrapiamy tatar oliwą.






Tatar z łososia

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone