Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
Gratin Dauphinois

Składniki
 

2 kg ziemniaków

½ l mleka

½ l śmietany

50 g szalotek

10 g świeżego czosnku

sól

pieprz

gałka muszkatułowa

 

Przepis
 

Umyj i obierz ziemniaki.

Posiekaj je drobno i umieść w misce.

Posiekaj drobno czosnek.

Dodaj sól, pieprz, gałkę muszkatułową.

Dodaj czosnek.

Dodaj śmietanę i mleko.

Umieść w naczyniu do pieczenia i piecz przez około godzinę.






Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone