Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2019-10-16    Piec konwekcyjno parowy RETIGO - praktyczne wykorzystanie.

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   PIEC KONWEKCYJNO PAROWY PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim

...więcej

2018-12-12    Piec konwekcyjno parowy RETIGO w praktyce

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO W PRAKTYCE  Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim

...więcej

2018-12-03    Stół wigilijny - tradycje dolnośląskie

  Zapraszamy na przedświąteczne warsztaty kulinarne podczas których nauczycie się robić dolnośląskie dania na wigilie. Temat szkolenia: STÓŁ WIGILIJNY – TRADYCJE DOLNOŚLĄSKIE

...więcej

2018-11-26    Ciasta bożonarodzeniowe

  Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne podczas których poznacie tradycje lwowskie przeniesione na Dolny Śląsk. Temat szkolenia:   CIASTA BOŻONARODZENIOWE  Warsztaty

...więcej

2018-10-15    Piec konwekcyjno parowy RETIGO w praktyce

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO W PRAKTYCE  Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim

...więcej

2018-09-21    Piec konwekcyjno parowy RETIGO w praktyce

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO W PRAKTYCE  Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim

...więcej

2018-05-16    Możliwości Pieca RETIGO VISION II

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   MOŻLIWOŚCI PIECA RETIGO VISION II  Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej

...więcej

2018-04-19    Możliwości Pieca RETIGO VISION II

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   MOŻLIWOŚCI PIECA RETIGO VISION II  Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej

...więcej

2018-03-27    Możliwości Pieca RETIGO VISION II

  Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   MOŻLIWOŚCI PIECA RETIGO VISION II  Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii! Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej

...więcej

2017-09-25    PIEC RETIGO VISION II BEZ TAJEMNIC

  Jesteś kucharzem? Masz własną restaurację lub bar? A może prowadzisz stołówkę?Poszerz z nami swoje umiejętności!Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:   PIEC RETIGO VISION

...więcej

2017-03-06    Piec konwekcyjno parowy w placówkach szkolno-przedszkolnych

   Zapraszamy Panie z placówek szkolno-przedszkolnych na szkolenie w trakcie którego przedstawimy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.

...więcej

2016-10-17    Retigo Vision Smoker - wędzenie w piecu konwekcyjno parowym

W czasie prezentacji przedstawimy Państwu kilka  technik kulinarnych z wykorzystaniem nowoczesnych urządzeń, min: 1Pieca konwekcyjno - parowego- prezentacja- efektywne wykorzystanie pieca kp-

...więcej

2014-02-24    Szkolenie po sprzedażowe - Piec konwekcyjno parowy

Po sprzedażowe szkolenie w Restauracji na Górce w Stroniu Śląskim. Urządzenie: piec konwekcyjno-parowy Retigo Blue Vision mod. B611i Maksymalna ilość miejsc w lokalu: 80 osób Menu:

...więcej

2014-01-23    Zastosowanie techniki sous vide - niskotemperaturowa obróbka termiczna w próżni.

 ZAPROSZENIE NA PRZEZENTACJĘ KULINARNĄ     Zapraszamy Państwa na pokaz kulinarny w trakcie którego przedstawimy technikę przygotowania potraw przy użyciu sous vide - niskotemperaturowej

...więcej

2013-12-05    Zastosowanie pieca konwekcyjno-parowego w placówce szkolnej.

 Zapraszamy Panie z placówek przedszkolno-żłobkowych na szkolenie w trakcie którego przedstawimy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.

...więcej

2013-04-04    Nowoczesne technologie gastronomiczne w restauracjach

Zapraszamy Państwa do wzięcia udziału w profesjonalnym szkoleniu, w czasie którego zaprezentujemy zastosowanie nowoczesnych technologii kuchennych w restauracjach.   Prezentację kulinarną

...więcej

2013-03-20    Zdrowe żywienie dzieci w przedszkolu i żłobku.

  Spotkanie rozpoczynamy o godz. 9:30 pyszną kawą lub czekoladą. Następnie przekąska śniadaniowa, smaczny lunch i na zakończenie słodki deser - około godz 14-tej.   Potrawy przygotujemy

...więcej

2013-02-14    Zastosowanie pieca konwekcyjno-parowego w żywieniu dzieci w wieku przedszkolnym.

Tematy szkolenia:1. Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron)2. Przygotowanie warzyw w szatkownicach (surówki, szaszłyki warzywne itp.)3. Obróbka

...więcej

2012-11-30    Piec konwekcyjno-parowy w placówce szkolno-przedszkolnej.

  ZAPROSZENIE NA PREZENTACJĘ PIECA KONWEKCYJNO-PAROWEGO (dotyczy placówek szkolno-przedszkolnych)     Zapraszamy Państwa na pokaz kulinarny w trakcie którego przedstawimy

...więcej

2012-11-03    Obsługa kuchni w obiekcie hotelowo-gastronomicznym (rekrutacja trwa !)

  Aktualnie prowadzimy nabór na szkolenia w ramach projektu "Obsługi kuchni w obiekcie hotelowo - gastronomicznym".Rekrutacja trwa - ostatnie wolne miejsca!Szkolenie skierowane jest do

...więcej

2012-10-30    Szkolenia indywidualne.

Szkolenia indywidualne, dopasowane do Państwa potrzeb są prowadzone przez naszego doradcę kulinarnego, mającego do dyspozycji nowoczesny sprzęt gastronomiczny: - piec konwekcyjno-parowy RETIGO BLUE

...więcej

2012-06-28    Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych oraz elementy rozwoju interpersonalnego

Spotkanie rozpoczynamy o godz. 9:30 pyszną kawą lub czekoladą. Następnie przekąska śniadaniowa, smaczny lunch i na zakończenie słodki deser - około godz 15-tej.   Potrawy przygotujemy przy

...więcej

2012-05-30    Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych

Tematy szkolenia: Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron) Przygotowanie warzyw w szatkownicach (surówki, szaszłyki warzywne itp.) Obróbka

...więcej

2012-05-10    Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym dzieci przedszkolnych

Tematy szkolenia: Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron) Przygotowanie warzyw w szatkownicach (surówki, szaszłyki warzywne itp.) Obróbka

...więcej

2012-04-27    Wykorzystywanie nowoczesnych urządzeń i nowoczesnych technologii w polskiej kuchni.

Na szkoleniu zaprezentujemy: 1PIECZENIE MIĘS TECHNIKĄ MINIMALIZUJĄCĄ STRATY2PODDANIE PRODUKTU OBRÓBCE CIEPLNEJ, ZAMROŻENIE I JEGO REGENERACJĘ - COOK&CHILL3ZASTOSOWANIE NOWOCZESNYCH

...więcej

2012-04-19    Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym u dzieci w wieku przedszkolnym (płatne)

Zapraszamy pracowników przedszkoli na szkolenie, które rozwinie Państwa umiejętności w przygotowywaniu posiłków dla dzieci. Zaprezentujemy, jak wykorzystywać nowoczesne technologie

...więcej

2012-03-27    Innowacyjne technologie kulinarne

I. Cook&chill, Metoda souse vide   W części pierwszej odpowiemy na pytania: Co to jest Cook&chill i metoda souse vide? Kiedy to jest przydatne? Jak wykorzystać takie technologie

...więcej

2012-03-13    Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym u dzieci w wieku przedszkolnym

Zapraszamy pracowników przedszkoli na szkolenie, które rozwinie Państwa umiejętności w przygotowywaniu posiłków dla dzieci. Zaprezentujemy, jak wykorzystywać nowoczesne technologie

...więcej

2012-02-27    Innowacyjne technologie kulinarne | Metody rozwoju kadry managerskiej

INNOWACYJNE TECHNOLOGIE | METODY ROZWOJU KADRY MANAGERSKIEJ   Plan szkolenia: I. Piec konwekcyjno-parowy  W części pierwszej odpowiemy na pytania:Czym różni się od gotowania

...więcej

2011-10-20    Zastosowanie nowoczesnych urządzeń gastronomicznych w żywieniu zbiorowym u dzieci w wieku przedszkolnym (płatne)

Zapraszamy pracowników przedszkoli na szkolenie, które rozwinie Państwa umiejętności w przygotowywaniu posiłków dla dzieci. Zaprezentujemy, jak wykorzystywać nowoczesne technologie

...więcej

2011-09-20    Kuchnia włoska - 1 dniowe (bezpłatne)

Zapraszamy na szkolenie, na którym rozwiną Państwo swoje kulinarne umiejętności i poznają tajniki kuchni włoskiej. Przygotowując potrawy podczas warsztatów, wykorzystywać będziemy

...więcej

2011-08-04    Ryby i owoce morza

Podczas szkolenia zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:1MAŁŻE NOWOZELANDZKIE W SOSIE POMIDOROWO-CZOSNKOWYM, ZAPIEKANE W CIE ŚCIE FRANCUSKIM2LUCJAN W LIŚCIU BANANOWCA3LABRAKS WE WŁOSACH

...więcej

2011-06-22    Kuchnia staropolska i myśliwska

Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu: Kuchnia staropolska 1 FASZEROWANE SKOKI KRÓLICZE  2 FILET Z GĘSI Z BOROWIKAMI 3 JAGNIĘ DUSZONE     Kuchnia

...więcej

2011-03-30    Dania niestandardowe w serwowaniu a la carte

Kurs poprowadzi nasz ekspert kulinarny Marcin Stańczyk  Czas trwania szkolenia: 10:00 do 15:00 Podczas pokazu zaprezentujemy nowoczesne techniki kulinarne. Potrawy przygotujemy przy użyciu

...więcej

2011-02-24    Kuchnia staropolska

Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu: 1ZRAZY ZAWIJANE Z SOSEM KONIAKOWYM, KLUSKI ŚLĄSKIE I DUSZONA KAPUSTA   2 SCHAB FASZEROWANY GRZYBAMI Z SOSEM SZPINAKOWYM I OPIEKANYMI

...więcej

2011-02-10    Polska kuchnia tradycyjna

  Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:  1ZAWIJANIEC ZE SCHABU W SOSIE ŚLIWKOWYM Z ZIEMNIAKAMI Z BOCZKIEM I OPIEKANYMI BURACZKAMI2 FILETY KACZE, DUSZONE W KONIAKU

...więcej

2011-01-20    Prezentacja systemu Cook & Chill

"Cook&chill polega na przygotowaniu potrawy, błyskawicznym jej schłodzeniu, przechowaniu w warunkach chłodniczych i ostatecznie przygotowaniu do serwowania.  Realizacje etapów

...więcej

2010-12-14    Polska kuchnia tradycyjna

 Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:  1ZAWIJANIEC ZE SCHABU W SOSIE ŚLIWKOWYM Z ZIEMNIAKAMI Z BOCZKIEM I OPIEKANYMI BURACZKAMI2 FILETY KACZE, DUSZONE W KONIAKU

...więcej

2010-11-23    Kuchnia włoska

  Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:     1TRADYCYJNE WŁOSKIE CARPACCIO PODANE Z KAPARAMI, PIEPRZEM ZIELONYM, SEREM PARMEZAN I SOSEM NA BAZIE OLIWY Z OLIWEK2GRILLOWANA

...więcej

2010-11-09    Dania restauracyjne A La Carte

Na szkoleniu zaprezentujemy, jak przygotować następujące menu:    1TRADYCYJNA SAŁATKA GRECKA Z TRÓJKOLOROWĄ PAPRYKĄ, OGÓRKIEM, POMIDOREM, CEBULĄ I OLIWKAMI W  TOWARZYSTWIE

...więcej

2010-09-09    Zastosowanie grzybów w produkcji kulinarnej

Tematem spotkania będzie m.in. zastosowanie grzybów w produkcji kulinarnej, w oparciu o urządzenia znajdujące się w naszym Centrum: pakowarki próżniowej, schładzarki szokowej i

...więcej



Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone