2020-06-17
Piec konwekcyjno parowy RETIGO - praktyczne wykorzystanie
Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:
PIEC KONWEKCYJNO PAROWY
PRAKTYCZNE WYKORZYSTANIE

Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii!
Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej kuchni.
Z uwagi na wyjątkową uniwersalność i funkcjonalność urządzenia, stało się ono niezbędną składową doskonale prosperującej gastronomii.
Warto poznać zalety pieca, który ułatwia kuchenne życie!
WARTO !
Szkolenie poprowadzi doświadczony kucharz - P. Dawid Domin
Praktyczne ujęcie tematu
Potrawy sporządzone przy użyciu nowoczesnego sprzętu:
1. Piec konwekcyjno-parowy Retigo II mod. Blue Vision
2. Kotleciarka automatyczna prod. Kiecoń
3. Szatkownica do warzyw i owoców prod. HALLDE, mod. RG100
4. Pakowarka próżniowa RM GASTRO
5. Schładzarko-zamrażarka szokowa RM GASTRO


Firma ART SYSTEM z Wrocławia, oferuje prezentację dla personelu gastronomicznego współpracującego z naszą firmą, a także właścicieli lokali i innych organizacji, zajmujących się żywieniem zbiorowym. Zapraszamy zarządzających i pracowników barów, restauracji, stołówek i firm cateringowych.
Szkolenia, przeprowadzane przez doświadczonych specjalistów, gwarantują profesjonalizm i wysoką wartością merytoryczną.
Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław
Kiedy: 17.06.2020
Jak długo: szkolenie trwa od 9:30 do 13:00
Z kim się kontaktować: artur@artsystem.com.pl
Czekamy na Twoje zgłoszenie!