Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2020-02-18    Piec konwekcyjno parowy RETIGO - praktyczne wykorzystanie

Za nami kolejne szkolenie z wykorzystaniem urządzeń gastronomicznych. Chcielibyśmy serdecznie podziękować wszystkim uczestnikom za przybycie i aktywny udział w zajęciach. Przygotowujemy kolejne wydarzenia tego typu, zatem warto śledzić nasz fanpage na Facebooku oraz stronę internetową.

Przeprowadzone w Centrum Szkoleń Kulinarnych ArtSystem warsztaty, miały na celu zapoznanie słuchaczy z szerokimi możliwościami profesjonalnych urządzeń gastronomicznych. Przedmiotem szkolenia były między innymi:

  • piec konwekcyjno-parowy Retigo
  • urządzenia dynamiczne Hallde

Zajęcia prowadzili doświadczeni specjaliści, doskonale znający temat:

  • Dawid Domin – RM Gastro Culinary Chef
  • Marek Jamróz – Manager International Hallde

Serdecznie dziękujemy wszystkim uczestnikom i już dziś zapraszamy na kolejne warsztaty.

 

 




















Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone