Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2018-12-03    Stół wigilijny - tradycje dolnośląskie

 

Zapraszamy na przedświąteczne warsztaty kulinarne podczas których nauczycie się robić dolnośląskie dania na wigilie.

Temat szkolenia:

STÓŁ WIGILIJNY – TRADYCJE DOLNOŚLĄSKIE




Warsztaty poprowadzi jeden z najlepszych kucharzy na Dolnym Śląsku: Zbigniew Koźlik – szef kuchni Hotelu HP Park Plaza, uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych, zwycięzca olimpiady smaku w 2008 roku oraz wicemistrz Kulinarnego Pucharu Polski 2008. Na warsztatach dowiecie się jak przygotować obowiązkowego na polskich stołach karpia, mniej obowiązkowego dzika oraz tradycyjny barszcz ale tym razem z kiszonych buraków.

Menu:
1. karp milicki, sos z rokitnika, suflet z sera i orzechów
2. polędwica z dzika na rukoli z musem z avocado
3. barszcz z kiszonych buraków
4. tradycyjne uszka z grzybami 

 

Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław
Kiedy: 03.12.2018 ( poniedziałek) 
Jak długo: szkolenie trwa od 17:00 do 20:00
Z kim się kontaktować: marek.janczyszyn@dot.org.pltel.: 605 250 777
Koszt: 220zł


Zapisy na stronie: smakidolnegoslaska.pl



Czekamy na Twoje zgłoszenie!






Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone