Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2018-11-26    Ciasta bożonarodzeniowe

 

Zapraszamy na wyjątkowe warsztaty kulinarne podczas których poznacie tradycje lwowskie przeniesione na Dolny Śląsk.

Temat szkolenia:

 

CIASTA BOŻONARODZENIOWE 



Warsztaty poprowadzi jeden z najlepszych kucharzy na Dolnym Śląsku: Zbigniew Koźlik - szef kuchni Hotelu HP Park Plaza, uczestnik i laureat wielu konkursów kulinarnych, zwycięzca olimpiady smaku w 2008 roku oraz wicemistrz Kulinarnego Pucharu Polski 2008. Towarzyszyć mu będą cukiernicy Hotelu HP Park Plaza we Wrocławiu. Na warsztatach poznamy techniki sporządzania i dekorowania tortów i ciast oraz najnowsze cukiernicze trendy w oparciu o tradycyjne przepisy.

Menu:
1. Świąteczny torcik z rokitnikiem.
2. Torcik bezowy z kremem i owocami.
3. Patera ciast Bożonarodzeniowych: ciastko dyniowe, mus z kwiatu czarnego bzu, ciastko czekoladowo-orzechowe.



 

Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław
Kiedy: 26.11.2018 ( poniedziałek) 
Jak długo: szkolenie trwa od 17:00 do 20:00
Z kim się kontaktować: marek.janczyszyn@dot.org.pltel.: 605 250 777
Koszt: 220zł


Zapisy na stronie: smakidolnegoslaska.pl

 

 



Czekamy na Twoje zgłoszenie!






Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone