Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2018-12-12    Piec konwekcyjno parowy RETIGO w praktyce

 

Zapraszamy na nieodpłatne szkolenie:

 

PIEC KONWEKCYJNO PAROWY RETIGO W PRAKTYCE 

Zapoznaj się z najnowszymi trendami gastronomii!

Piec konwekcyjny RETIGO VISION II to synonim nowoczesnej kuchni.

Z uwagi na wyjątkową uniwersalność i funkcjonalność urządzenia, stało się ono niezbędną składową doskonale prosperującej gastronomii.

Warto poznać zalety pieca, który ułatwia kuchenne życie!

 


WARTO!

- Doświadczeni kucharze
- Praktyczne ujęcie tematu
- Potrawy sporządone przy użyciu omawianego sprzętu

 



 


Centrum Szkoleń Kulinarnych oferuje prezentację dla personelu gastronomicznego współpracującego z naszą firmą, a także właścicieli lokali i innych organizacji, zajmujących się żywieniem zbiorowym. Zapraszamy zarządzających i pracowników barów, restauracji, stołówek i firm cateringowych. Szkolenia, przeprowadzane przez doświadczonych specjalistów, gwarantują profesjonalizm i wysoką wartością merytoryczną.

 


Gdzie: CSK, Studio Kulinarne Art System, ul. Grabiszyńska 241 E, Wrocław
Kiedy: 12.12.2018
Jak długo: szkolenie trwa od 9:30 do 13:00
Z kim się kontaktować: artur@artsystem.com.pl



Czekamy na Twoje zgłoszenie!






Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone