Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2018-09-21    Tajemnice Retigo Blue Vision - podsumowanie szkolenia

Zobacz jak wyglądają nasze cykliczne szkolenia.

...wicej

2018-03-30    Retigo Blue Vision II bez tajemnic - relacja ze szkolenia

Najnowsza edycja wydarzenia zgromadziła sporą grupę, głodnych wiedzy, profesjonalistów. Restauratorzy, właściciele barów i szefowie kuchni mieli okazję poszerzyć swoje wiadomości, biorąc udział w warsztatach, prezentujących potencjał nowoczesnego wyposażenia gastronomicznego.

...wicej

2015-09-27    Szkolenie dla pracowników wrocławskiego Wydziału Edukacji

Szkolenie dla pracowników wrocławskiego Wydziału Edukacji na temat: Wykaz wymagań, jakie muszą spełniać środki spożywcze stosowane w ramach żywienia zbiorowego dzieci i młodzieży w jednostkach systemu oświaty.

...wicej

2015-02-23    Piec konwekcyjno-parowy: rewolucja w placówce przedszkolnej.

W dniu 19.02.2015 zorganizowaliśmy szkolenie dla Pan z placówek szkolno-przedszkolnych, w trakcie którego przedstawiliśmy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.

...wicej

2014-06-02    Korzyści z posiadania pieca konwekcyjno-parowego - szkolenie

W dniu 28.05.2014 przeprowadziliśmy w naszym studio kulinarnym kolejne szkolenie,mające na celu przedstawienie korzyści wynikających z posiadania pieca konwekcyjno-parowego w placówce szkolno - przedszkolnej.

...wicej

2013-05-24    Szkolenie w HP Park Plaza we Wrocławiu

W dniu 21.05.2013 przeprowadziliśmy szkolenie w HP Park Plaza we Wrocławiu w zakresie produkcji lodów i sorbetów. Szkolenie odbyło się pod okiem szefa kuchni Pana Zbigniewa Koźlika.

...wicej

2013-03-16    Art System na Konferencji Zdrowego Żywienia w Ząbkowicach Śląskich

Na Konferencji poświęconej zdrowemu odżywianiu w Ząbkowicach Śląskich mieliśmy przyjemność przedstawić zalety Pieca konwekcyjnego-parowego. Położyliśmy szczególny nacisk na szybkość i jakość przygotowywanych posiłków. Zwróciliśmy również uwagę na ogromną oszczędność wody i energii jaką gwarantuje piec konwekcyjno parowy. Dziękujemy za zaproszenie!

...wicej

2013-03-04    Szkolenia z Danielem Luttringer ze szwajcarskiej szkoły Les Roches

28.02.2013 i 1.03.2013 odbyło się szkolenie, które prowadził trener Daniel Luttringer ze szwajcarskiej szkoły Les Roches School of Hotel Menagement ? jednej z bardziej prestiżowych szkół dla branży hotelarsko ? gastronomicznej na świecie.

...wicej

2012-11-30    Szkolenie dla kadry szkolno-przedszkolnej.

Szkolenie dla kadry szkolno-przedszkolnej.

...wicej

2012-11-13    Szkolenie personelu Przedszkola Sióstr Salezjanek w Świdnicy.

Szkolenie personelu Przedszkola Sióstr Salezjanek w Świdnicy.

...wicej

2012-10-29    Szkolenie personelu Przedszkola Samorządowego w Ślęzie k. Wrocławia.

Szkolenie personelu Przedszkola Samorządowego w Ślęzie k. Wrocławia.

...wicej

2012-10-22    Szkolenie kucharzy w Restauracji RETRO Oborniki Śląskie

Szkolenie w zakresie obsługi pieca konwekcyjno-parowego RETIGO

...wicej

2012-10-21    Szkolenie personelu Przedszkola nr 18 we Wrocławiu

Szkolenie w zakresie obsługi pieca konwekcyjno-parowego.

...wicej

2012-09-04    Bezpłatne szkolenie - Współczesne trendy w kuchni

Kancelaria Projekty Europejskie Mirosława Adamczak zaprasza do udziału w bezpłatnym szkoleniu. Współczesne trendy w kuchni.

...wicej

2012-07-23    Zakup pieca konwekcyjno-parowego przez Przedszkole Sam. w Ślęzie

Nowoczesny piec konwekcyjno-parowy w Przedszkolu

...wicej

2012-03-29    Warsztaty dla uczniów szkół średnich - było pysznie!

W tym miesiącu Centrum Szkoleń Kulinarnych dwukrotnie miało przyjemność gościć adeptów gotowania z Zespołu Szkół Gastronomicznych w Ziębicach. Szkolenia odbyły się 9 i 23 marca.

...wicej

2012-03-29    Kształtowanie wizerunku pod okiem specjalisty

27 marca odbyło się kolejne szkolenie o charakterze biznesowym. W treningu wzięli udział pracownicy sektora szkolnego. Spotkanie koncentrowało się na aktualnych zagadnieniach, takich jak wizerunek własny, firmy oraz zarządzanie czasem.

...wicej

2012-03-29    Bezpłatne szkolenia dla klientów Gastrosklepu

28 marca nasi klienci mogli uczestniczyć w specjalnie zorganizowanym szkoleniu. Wiedzę na temat sztuki kulinarnej zdobywali w niecodziennym miejscu - klasztorze Ojców Sercanów w Polanicy Zdroju.

...wicej



Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone