Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2015-02-23    Piec konwekcyjno-parowy: rewolucja w placówce przedszkolnej.

Piec konwekcyjno-parowy: rewolucja w placówce przedszkolnej. W dniu 19.02.2015 zorganizowaliśmy szkolenie dla Pan z placówek szkolno-przedszkolnych, w trakcie którego przedstawiliśmy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.

W dniu 19.02.2015 zorganizowaliśmy szkolenie dla Pan z placówek szkolno-przedszkolnych, w trakcie którego przedstawiliśmy wykorzystanie pieca konwekcyjno parowego w placówkach zbiorowego żywienia.

Temat prezentacji:

  • Gotowanie dodatków skrobiowych w piecu konwekcyjno-parowym (ziemniaki, ryż, makaron)
  • Obróbka termiczna warzyw w piecu konwekcyjno-parowym.
  • Smażenie mięs, ryb metodą minimalizującą straty.
  • Zapiekanki warzywne z ziemniakami.
  • Na deser z pieca konwekcyjno-parowego.

Kurs poprowadził nasz ekspert kulinarny Sławomir Kowalczyk, który zaprezentował, jak wykorzystywać nowoczesne technologie w żywieniu zbiorowym przedszkolaków. Potrawy zostały przygotowane przy użyciu najwyższej klasy pieca konwekcyjno-parowego Retigo Orange Vision mod. O611iAC.

Dziękujemy za wizytę.

Zapraszamy do obejrzenia galerii zdjęć ze szkolenia. 

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone