Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2014-06-02    Korzyści z posiadania pieca konwekcyjno-parowego - szkolenie

Korzyści z posiadania pieca konwekcyjno-parowego - szkolenie W dniu 28.05.2014 przeprowadziliśmy w naszym studio kulinarnym kolejne szkolenie,mające na celu przedstawienie korzyści wynikających z posiadania pieca konwekcyjno-parowego w placówce szkolno - przedszkolnej.

W trakcie prezentacji pokazaliśmy podstawowe zalety pieca RETIGO ORANGE VISION z funkcją automatycznego mycia komory. Nasze urządzenia jako jedyne, wyposażone są w 58 specjalnie przygotowanych programów pod kątem zdrowego żywienia dzieci. Pokaz prowadził P. Sławomir Kowalczyk.

 

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone