Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2013-01-05   

Szkolenie kulinarne dla pracowników Przedszkola Gminnego w Raszówce





Przedszkole Gminne w Raszówce k. Lubina - 140 dzieci.
4 stycznia 2013 r. przeprowadziliśmy posprzedażowe szkolenie kulinarne w zakresie prawidłowej obsługi pieca konwekcyjno-parowego Retigo Blue Vision B611i.  Jako nowość pokazaliśmy sposób przygotowania w piecu placków ziemniaczanych i pampuchów.

Ponadto w piecu przyrzadziliśmy:

1. ziemniaki gotowane
2. kotlety rybne
3. udka faszerowane (oczywiście bez kości)
4. schab w całości
5. makaron gotowany

Piec posiada specjalnie przygotowane przez naszą firmę 45 programów pod katem żywienia dzieci w wieku przedszkolnym. Stosowanie pieca konwekcyjno-parowego przy przygotowywaniu posiłków, sprawia że  nie są one pozbawione witamin i praktycznie nie używamy tłuszczu. Posiłki są zdrowe i smaczne. 


Zyczymy sukcesów

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone