Ta strona używa cookie. Korzystając ze strony wyrażasz zgodę na używanie cookie, zgodnie z aktualnymi ustawieniami przeglądarki. Zamknij
rss google facebook twitter YouTube
Image 1 Image 2 Image 3 Image 4 Image 5 Image 6
2012-10-22    Szkolenie w zakresie obsługi pieca konwekcyjno-parowego RETIGO

Szkolenie kucharzy w Restauracji RETRO Oborniki Śląskie Szkolenie w zakresie obsługi pieca konwekcyjno-parowego RETIGO

W dniu 19 października nasz kucharz firmowy Sławomir Kowalczyk przeprowadził szkolenie posprzedażowe w zakresie prawidłowej obsługi pieca konwekcyjno-parowego RETIGO Blue Vision B611i.

Nasz klient zdecydował się na taki zakup, biorąc pod uwagę korzyści wynikające z posiadania w restauracji takiego urządzenia.
"Przeważył fakt, że  taki sprzęt w kuchni zapewnia naszym klientom powtarzalność serwowanych posiłków i minimalizujemy pomyłki personelu dotyczące  procesów przygotowywania potraw".

Pozdrawiamy i życzymy sukcesów. 

Na szkolenia zapraszają:

ArtSystem Retigo Gastrosklep RM Gastro

© ART SYSTEM Wszystkie prawa zastrzeżone